Vieläkään ei ole ripuli kokonaan hellittänyt, mutta parempaan suuntaan silti mennään hitaasti. Canikur-kuuri loppui eilen ja nyt jatketaan maitohappobakteereilla. Tänään tein Kapsulle aamiaiseksi riisivelliä, maidon sijaan vettä. Sekaan taas Nutrisalia ja Tehobaktia. Hyvin maistui ja nyt pentu nukkuu.

Eilen Kapsu joutui olemaan aika monta tuntia yksin ja kotona odottikin 7 pientä läjää... Koko ajan vähenee kuitenkin ulospyytäminen. Viimekin yönä kesti hyvin 12 tuntia. Eli käytin illalla ja sitten uudestaan aamulla, kun sain itseni sängystä ylös. :) Eli normaalia tuo jo on. Varsinkin, kun vertaa siihen pahimpaan yöhön, jolloin herätti kolmen maissa ja pyysi ulos ja senkin jälkeen kakki vielä sisälle...

Eilen oli hieman ikävä tapaus, kun oltiin menossa ulos. Edellisestä kerrata ei ollut edes montaa tuntia, mutta Kapsu kuitenkin vinkui ja piti lähteä käyttämään sitä uudestaan. No, pentu teki sitten sellaisen tempun, että kyyristyi pissalle heti ulko-ovesta päästyään, pihalaatoitukselle tietysti. Onneksi oli sateinen päivä niin ei niin haitannut. Pissaa tuli reilusti, ehkä tuo Nutrisal vaikuttaa. Toivottavasti ei ota tavaksi! On kyllä muutaman kerran aikaisemminkin sattunut vahinkoja, pari kertaa esim. rappukäytään.