En ole kissoista kirjoitellut taas pitkään aikaan. Tuo koira vie niin paljon enemmän aikaa ja on näkyvämmin jokapäiväisessä elämässä mukana. Kissat viettää rauhallista arkea: nukkuu, syö ja pienet riehunnat vetäistään tietysti aina iltaisin.

Sellainen pieni muutos ruokavalioon on, että nappulat olen jättänyt nyt lähes kokonaan pois. Annan enää kerran viikossa maistiaisia siihen asti, kunnes tuo pussi tyhjenee. Kissat syö siis raakaa lihaa ja nykyisellään Animondan märkäruokaa. Plus tietysti keltuaista ja katkarapuja kerran viikossa + välillä jotain ekstraa. Tuo Animonda on maistunut molemmille ihan kohtalaisesti. Minua vaan häiritsee sen haju, joka on tosi voimakas. Ehkä siis kokeillaan vaihtaa vielä merkkiä.

Anrilla on ollut Ippen käynnin jälkeen yksi juoksu, mutta silloin en pystynyt astuttamaan. Sen jälkeen kunnon juoksua ei ole ollut. Seurataan tilannetta.

Nythän ollaan muuttamassa omakotitaloon, joten kissatkin saa sitten enemmän tilaa. Ja Essi varmaan pääsee tulevaisuudessa enemmän ulkoilemaan isolle pihalle. Katsellaan sitten, miten sopeutuvat uuteen ympäristöön. Ainakin Essi varmasti ihastuu, koska on aina Vaasassa (miehen vanhempien omakotitalossa) tykännyt olla.