Istuttiin koko viikonloppu autossa, on se kyllä rankkaa! Lauantaina käytiin hakemassa koiranpentu Kemistä ja sitten yöksi Haapavedelle. ihan alkumatkaksi laitettiin pentu sen omaan häkkiin, mutta huuto oli niin kovaa, että loppumatkan se matkustikin sitten minun sylissä. :) Ensimmäiset sata kilometriä oli kyllä kova koti-ikävä ja pentu uikutti jonkin verran, mutta väsähti sitten ja nukkuikin sen jälkeen loput automatkat. On se hirmu suloinen! Nukkuu tietysti vielä tässä vaiheessa paljon. Mutta on muutenkin todella rauhallinen. Kahdet kakat ja yhdet pissat kerkesi tehdä sisälle Antin mummolassa tuolla Haapavedellä. Tähän aamuun mennessä ei vielä meillä kotona ollut sattunut vahinkoja. Tulis vaan nyt lämpimät kelit, kun raukkaa meinaa ulkona vähän paleltaa. Vaatteita kyllä tarkoitus hankkia mahdollisimman pian.

Sunnuntaina ajettiin Haapavedeltä takaisin Tampereelle. Kissat olivat siskoni luona Jyväskylässä hoidossa, jotta niitten ei tarvinnut matkustaa niin pitkästi. Olivat kuulemma olleet kiltisti. :) Tosi hyvin tulevat kissat ja koira toimeen keskenään! Kapil ei juuri kissoja edes huomaa eikä Essikään siitä välitä, kun tuo uusi otus ei vaikuta mitenkään vaaralliselta, ei edes pompi eikä muutenkaan vöyhötä. Anria tietysti vähän pelottaa, mutta eiköhän sekin pian totu uuteen asukkaaseen.

Kuvia ei vielä olla kamalasti otettu, mutta eiköhän niitäkin pian ala tänne ilmestymään. :) Jatkossa siis tosiaan tarkoitus kirjoitella täällä blogissa sekä kissojen että koiran kuulumisia.