Tänään käytiin eka pitkä kävelylenkki hihnan kanssa. Pentu meinasi välillä pysähdellä, mutta onneksi on niin lämmin ilma ettei paleltanut. Sitten lähdettiin läheiselle luontopolulle kävelemään. Pentu oli tietysti vapaana ja testattiin, kuinka hyvin pysyttelee lähellä. Ihan aluksi jäi nuuskimaan jotain, käveltiin itse eteenpäin ja pian kadottiin jo näkyvistä. Pentu lähti perään, mutta sitä piti kerran huutaa luokse ennen kuin osasi tulla oikeaan suuntaan. Loppuajan seurasikin tosi hienosti ihan meidän kannoilla ja piti koko ajan katseen meissä, ettei vaan päästä katoamaan.

Mentiin tuonne luontopolulle autolla ja samalla tuli sitten harjoiteltua autossa matkustamista. Laitettiin pentu kissojen isohkoon kuljetuskoppaan takapenkille ja menin itse seuraksi. Aluksi meinasi huutaa, mutta kehuin aina kun oli hiljaa. Tulomatka onnistui jo paremmin, ei juurikaan vinkunut. Matka tosin oli ihan lyhyt.

Lisäksi tänään on ollut yksinoloharjoituksia. Nyt oli jo aika nätisti ja hiljaa, vaikka lähdettiinkin molemmat käymään toisessa huoneessa ja jätettiin pentu yksin aitaukseen. Pitkiä aikoja ei kyllä vielä osaa olla hiljaa.

1239365208_img-d41d8cd98f00b204e9800998eTässä välillä kissakuva. Anri on viimeinkin huomannut, että akvaariossa on elämää! :)