Eilen koiraa sitten totutettiin hihnassa kävelyyn. Alkuun meinasi repiä hihnaa ja yritti saada vedettyä päänsä kaulanpannasta. Naksuttimen kanssa homma luonnistui hienosti. Tänään varmaan voisi kokeilla ulkona, eilen harjoiteltiin ainoastaan sisällä. Hienosti kulkee nyt eteenpäin. :)

Lisäksi pentuaitauksessa hereillä ollessaan ei enää huuda niin paljon kuin toissapäivänä. Vein kuitenkin varuulta rappukäytävään varoituslapun, jossa pahoitellaan mahdollisia meluhaittoja. :) Vielä ei olla kokonaan yksin jätetty asuntoon, ainoastaan menty toiseen huoneeseen tai sitten oltu samassa huoneessa kun pentu on saanut olla omassa aitauksessaan.

Nyt on Kapil huomannut kissatkin paremmin. Essin kanssa haluaisi kamalasti leikkiä, mutta Essi huitoo vaan tassuillaan. Pari kertaa on kuonoonkin osunut, mutta leikattiin kynnet niin ilmeisesti ei tee kipeää.

Eilen sattui pennulle sitten vahinko. Hyppäsi innoissaan sohvaa vasten ja jotenkin liukastui ja jalkaan sattui. Ei pystynyt oikeastaan astumaan sillä jalalla, ulvahti aina jos yritti. Soitettiin eläinlääkärille, mutta ei kuulemma vielä tarvinnut lähteä näyttämään kun ei poikki ollut. Pentu nukkui melkein pari tuntia tapauksen jälkeen ja sitten jalka olikin jo täysin kunnossa. Selvittiin siis pelkällä säikähdyksellä.

Kissat on muuten rauhoittuneet tuon pennun tulon myötä. Enää ei Essikään huuda aamuisin eikä juuri yölläkään mourua, joten kylppäriin ei ole tarvinnut pistää rauhoittumaan. Ja Anrille on alkanut ruoka maistua paremmin tuon juoksun jälkeen. Eli hyvin menee!